Pihasuunnittelu takaa upean pihan ja puutarhan

Hyvin suunniteltu, toimiva ja tyylikäs, helppohoitoinen piha tai viihtyisä puutarha ja terassi nostavat kiinteistön arvoa ja parantaa ennen kaikkea käyttäjiensä elämänlaatua. 

Turun seudulla toimiva Viherstudio tarjoaa asiantuntevaa pihasuunnittelua, jolla saat yksilöllisen ja kauniin pihan ja puutarhan.

Puutarhan design muodostuu monimuotoisesta kasvillisuudesta, tyylikkäistä rakenteista, paikan henkeen sopivasta muotokielestä, värimaailmasta sekä puutarhataiteen tyylisuuntien harkitusta soveltamisesta tai tietyn teeman toteuttamisesta pihaan.

Kauniiden ja viihtyisien ulkotilojen suunnittelussa on huomioitu ihmisen elämänkaaren muuttuvat tarpeet, rakentamiseen käytettävien tuotteiden elinkaari ja olemassa olevan ympäristön olosuhteet.

puutarhasuunnittelu puutarhasuunnittelu

Pihasuunnittelua persoonallisiin ja yksilöllisiin, toiveittesi ja tarpeittesi mukaan

  • Suunnittelukohteitamme ovat omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen pihat sekä muut taloyhtiöpihat, yritysten viheralueet, vapaa-ajan asuntojen pihat, kartanopuistot ja -puutarhat, sekä vanhat perinnepihapiirit kaupungissa ja maaseudulla.
  • Kunnioitamme asiakkaan toiveita ja suunnittelemme pihasta, puutarhasta tai puistosta juuri Sinun tai yrityksesi näköisen ja paikan henkeen sopivan kokonaisuuden.
  • Pihasuunnitelman voi tilata joko koko pihaan tai tietylle osa-alueelle: yleissuunnitelmat, toteutussuunnitelmat, istutussuunnitelmat.
  • Toimialueemme on n. 100 km Turusta. Tulemme luoksesi mm. seuraaviin kuntiin: Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Masku, Nousiainen, Lieto, Kaarina, Paimio, Salo, Parainen, Nauvo, Kemiönsaari, Kustavi ja Uusikaupunki.
    Mainittujen paikkojen seutukunnat Varsinais-Suomen alueella kuuluvat yrityksemme toimialueeseen.

Ota yhteyttä ja tilaa pihasuunnitelma meiltä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!