Pihanhoito ja vihersuunnittelu yrityksille Turun seudulla

Viihtyisästä piha-alueesta iloitsee koko henkilökunta, asukkaat ja vieraat. Tarjoamme yksilöllistä, viimeisteltyä ja asiakaslähtöistä piha- ja puutarhasuunnittelua yrityksille.

Sisäänkäynti on tärkein käyntikortti

Kaunis ja moitteettomasti hoidettu ympäristö kertoo tuottavasta ja menestyvästä yrityksestä.  Hyvin suunniteltu ja hoidettu piha-alue on ensimmäinen viesti tulijalle. Kun pihanhoito on kunnossa, se kohottaa ja luo yrityksen imagoa.

Taloyhtiön piha tuunataan kukoistamaan kaikkien asukkaiden iloksi.

Ennen työn aloittamista käydään perusteellinen keskustelu, jossa kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet, sekä tehdään tarvittavat mittaukset ja kuvaukset.  Annamme tarkan kirjallisen suunnitelman, jonka voit toteuttaa joko itse tai hyvien yhteistyökumppaniemme avulla.

kesäpuutarha pihasuunnittelu

Suunnittelemme

  • Uudiskohteiden piha-alueet
  • Yritysten piha-alueet ja terassit
  • Taloyhtiöiden piha-alueet
  • Vanhojen pihojen uudistaminen, kerros - ja rivitalot ym.
  • Liikenneympyrät, torit ja aukiot
  • Julkisten rakennusten, koulujen, päiväkotien ja vanhainkotien piha-alueet
  • Puistot, - ja virkistysalueet sekä leikkipuistot
  • Kattopuutarhat

Uudisrakennuksen pihasuunnitelma helpottaa pihanhoitoa

Uudisrakentajan kannattaa teettää yleissuunnitelma, josta selviävät pihan toiminnallisuus (esim. paikoitus, leikkialue, kulkuväylät), pohja- ja pintamateriaalit sekä istutettava kasvillisuus. Suunnitelman avulla selkeytyy myös pihatöiden budjetointi jo rakentamisen alkuvaiheessa.

Pihan pohjatöihin (esim. kulkuväylien oikeat rakennekerrokset, viheralueiden multasyvyydet) liittyviä kaivinkonetöitä voidaan teettää rakennusten pohjatöiden yhteydessä. Myöhemmin koneen on ahtaampaa työskennellä tontilla rakennusta väistellessä.

Piha- ja puutarhasuunnittelun avulla säästytään erilaisilta perusvirheiltä ja tehdään myöhemmästä pihanhoidosta helpompaa. Esimerkiksi kivipation perustaminen takapihalle routaeristyksineen ja murskekerroksineen on helpompaa, jos sitä ei tarvitse talon valmistuttua kaivaa multaan tai saveen. Tämän vuoksi vihersuunnittelijan ammattitaitoa kannattaa hyödyntää jo suunnitteluvaiheessa.

Jätä yrityksesi pihanhoito ja vihersuunnittelu alan ammattilaiselle. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!