Laadukasta piha- ja viherrakentamista Naantalissa, Raisiossa ja Liedossa

Laadukasta piha- ja viherrakentamista Naantalissa, Raisiossa ja Liedossa

Viherstudio toteuttaa uniikkeja vihersuunnitelmia viher- ja piharakentamiseen Turun, Naantalin, Raision, Maskun, Kaarinan, Ruskon, Liedon sekä muiden lähikuntien alueilla.

Millaisesta pihasta haaveilet? Millaiseen puutarhaan haluat astua? Viherstudio luo yksilöllisiä viher- ja pihasuunnitelmia sekä mökeille ja kotipihoihin että rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden ja muiden yritysten kohteisiin. Avullamme kaikenlaiset toiveet konkretisoituvat toimiviksi ja viihtyisiksi pihoiksi ja puutarhoiksi.

Toimiva suunnitelma on pihan rakentamisen perusta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee niin pieniin kuin suuriinkin pihaprojekteihin. Viihtyisässä pihassa otetaan huomioon pihan käyttäjien erilaiset tarpeet, maasto ja ympäröivä luonto. Esimerkiksi loma-asunnon ja huvilan pihan suunnittelu voi tarkoittaa aivan erilaista kokonaisuutta kuin liikekiinteistön, rivitalon tai vaikkapa omakotitalon pihan suunnittelu. 


Toteutamme puutarha- ja pihasuunnitelmat yksityiskohtaisina kokonaisuuksina, joiden pohjalta piharakentaminen onnistuu suunnitelmallisesti aina valmiiseen lopputulokseen asti. Aloitamme kohteessa tehtävästä alkukartoituksesta ja luomme sen pohjalta toiveidesi mukaisen kirjallisen suunnitelman. Valmiin pihasuunnitelman avulla voit hoitaa toteutuksen itse tai valita haluamasi toimijan viherrakentamisen tekijäksi – suosittelemme myös mielellämme yhteistyökumppaneitamme.

Kerro meille pihaunelmistasi

Viherstudion suunnittelupalveluissa asiakas tulee aina ensin. Kuuntelemme tarkkaan mieltymyksiäsi ja huomioimme käytettävissä olevat resurssit. Tuomme suunnitteluun sekä vuosikymmenien kokemuksen vihersuunnittelusta että puutarhan uusimmat ideat ja trendit. Näin voimme tarjota parhaita ratkaisuja tarpeidesi ja toiveidesi täyttämiseksi.

Tärkeintä on kuitenkin, että pihasta tulee juuri sinun näköisesi – sellainen piha, jossa itse viihdyt. Olipa se sitten salainen puutarha, helppohoitoinen ja viihtyisä koko perheen piha tai upea keidas, suunnittelemme kokonaisuuden tarkkaan toiveidesi mukaan.

Luonnon harmoniaa japanilaisessa ja metsäpuutarhassa

Olemme Turun seudulla oleva suunnittelutoimisto, joka suunnittelee myös japanilaishenkisiä pihoja ja suosittuja metsäpuutarhoja. Autamme myös toteuttamaan niiden osia uusiin tai jo olemassa oleviin pihoihin ja puutarhoihin. Huoleton metsäpuutarha tuo eläväisen luontomaiseman pieneenkin pihaan, ja japanilainen puutarha on harmoniassaan kuin pieni taideteos. Lue lisää täältä.

Tyylikkäitä pihoja yrityksille ja rivitaloyhtiöille

Toteutamme piha- ja vihersuunnittelua myös rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä muille yrityksille. Viheralue toimii yrityksen käyntikorttina asiakkaille. Liikekiinteistön tyylikäs ja hoidettu piha kutsuu luokseen ja toimii samalla viihtyisänä tilana yrityksen työntekijöille. Rivitalojen ja kerrostalojen pihat tarjoavat asukkaille parhaimmillaan viihtyisän tilan vuodenajasta toiseen.

Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi ja tarpeistasi!

Tulemme luoksesi muun muassa seuraaviin kuntiin: Turku, Raisio, Naantali, Rusko, Masku, Nousiainen, Lieto, Kaarina, Paimio, Salo, Parainen, Nauvo, Kemiönsaari, Kustavi ja Uusikaupunki. Palvelemme myös muualla Varsinais- ja Etelä-Suomessa. Olipa tarpeenasi liikekiinteistön, omakotitalon , loma-asunnon tai huvilan pihan suunnittelu, tarjoamme Sinulle kokonaisvaltaiset suunnittelu- ja konsultointipalvelut.

Ota yhteyttä!