Pihaneuvontaa / konsultointia Turun alueella
Henkilökohtaista opastusta ja apua ideointiin. Päivitä raikas ja uusi kodikas ilme pihallesi.

Pihaneuvontakäynnillä saat runsaasti uusia ideoita ja neuvoja puutarhaasi sekä täsmävinkkejä akuutteihin pulmiisi. Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi omalla pihallasi. Keskustelemme pihasi ongelmakohdista ja ratkaisuista, sekä pihan rajoituksista ja mahdollisuuksista.

Annamme ehdotuksia kasvivalintoihin ja käytettäviin materiaaleihin. Neuvomme kasvien valinnoissa ja huolehdimme, että oikea kasvi tulee oikeaan paikkaan. Suunnittelemme myös pihan kasvien värimaailmaa.
Asiakas säästää selvää rahaa välttyessään virhehankinnoilta. Oikeat kasvit tulevat oikeisiin paikkoihin, oikeita materiaaleja käytetään oikeisiin käyttötarkoituksiin, näin pihan hoito helpottuu. Parannamme pihan toimivuutta ja opastamme kaikissa kasvien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Pihaneuvontakäynti sopii erityisesti vanhojen perusparannusta kaipaavien pihojen suunnittelun aloitukseen. Neuvontakäynti soveltuu hyvin myös rivitalopihoille. Mökkipihoille ja kesäasunnoille. Parvekkeille ja kattoterasseille.

Vastauksia pihaa ja puutarhaasi koskeviin kysymyksiin

Pihaneuvonta on edullinen, ja sen pituus riippuu asiakkaan toiveista. Käynnin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä ja tehdä omia muistiinpanoja. Neuvonta tapahtuu suullisesti, ja erilliset kirjalliset tuotokset laskutetaan erikseen. Halutessasi saat kevyitä suunnitelmaluonnoksia pihasta tai sen osa alueista.
Pihaneuvontakäynti sopii erinomaisesti pihan omatoimirakentajalle, jolla pysyy lapio kädessä, mutta ei tiedä mitä sillä tekisi.

Pihaneuvontakäynnin hinta on edullinen, vain 100 €. Se sisältää noin 2 tuntia neuvontaa, matkat ja alv. noin 40 km Naantalista kohteeseen.

Neuvontakäynnillä voidaan aloittaa myös uudiskohteen suunnittelu, silloin hyvitämme pihakäynnin hinnan puutarhasuunnitelman hinnasta.
Varsinaista suunnitelmaa ei pysty neuvontakäynnin aikana tekemään ajan rajallisuudesta johtuen.

Tarkista tarpeesi ja toiveesi tästä (pdf).

Ilahduta ystävää lahjakortilla

Viherstudion lahjakortti on erilainen lahja, joka varmasti muistetaan!

Kysy lisätietoja katso yhteystietomme tästä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!